Cautare

2113 de rezultate pentru "bianca si marian sarbu" (2.78 secunde)
Serviciul intern de securitate al Senatului, in razboi cu sindicatul angajatilor ZIUAnews a aflat de la surse parlamentare, dar si din documente obtinute de redactie, dedesubturile unui incredibil razboi care se poarta in aceste zile chiar in inima Senatului Romaniei.
Dupa o serie de discutii, prin intermediul presei, pe marginea calitatii de consilier local a lui Marian Popa, Partidul Conservator a trecut la actiune cerind Tribunalului Galati sa constate ca mandatul sau a incetat de drept prin excluderea sa din aceasta formatiune politica.
Liberalul Marian Iordache este cotat cu prima sansa la alegerile de pe 1 iunie si exista posibilitatea de a castiga Primaria Medgidia chiar din primul tur. Potrivit senatorului Puiu Hasotti, vicepresedinte al PNL, un sondaj de opinie "cald", efectuat joi si vineri in Medgidia, indica urmatoarele rezultate:
Transferurile cu un singur sens nu contenesc si culmea s-a inregistrat si prima pierdere majora a Puterii - Senatul a trecut in mana Opozitiei. Sunt si situatii care intrec vestitele transferuri din Liga lui Mitica.
"Subiectele abordate de catre membrii grupului vizeaza analiza situatiei politice in contextu ultimelor schimbari intervenite in peisajul politic si al numirilor ce vor fi dispuse in cadrul Ministerului de Interne si al Ministerului Public, institutii din care acestia fac parte.
Iohannis si mai multi lideri liberali se dezic de candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei Dupa Mircea Ionescu Quintus, si presedintele Iohannis se dezice de candidatura lui Marian Munteanu. Candidatura lui Marian Munteanu este din ce in ce mai contestata.
Cu toate ca Marian Sarbu a solicitat ca abia de pe 23 martie a.
Liderul PSD, Mircea Geoana, a declarat vineri, dupa sedinta CEx a partidului, ca parlamentarii PSD vor vota impotriva unui nou Guvern Boc si a ministrilor ce si-au demonstrat lipsa de coerenta si responsabilitate. Geoana a mentionat ca Marian Sarbu a declinat oferta de a prelua Ministerul Muncii.
Deputatul PSD Marian Sarbu este hotarat sa plece din partid, insa nu si-a anuntat inca demisia, pentru ca isi negociaza in acest moment reintoarcerea pe functia de ministru al Muncii, au declarat surse politice.
Roberta Anastase ar putea fi inlocuita cu Marian Sarbu din fruntea Camerei Deputatilor Premierul, presedintii celor doua Camere ale Parlamentului si liderii UNPR s-ar fi intalnit, marti dupa-masa, la Guvern, pentru a pregati debarcarea Robertei Anastase de la sefia Camerei Deputatilor, potrivit unor surse citate de B1Tv.
Luni, 22 iunie, la ora 10.00, Marian Sarbu, ministrul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, lanseaza primele trei proiecte strategice finantate din Fondul Social European (FSE) in cadrul Programului Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 -2013 (POS DRU).
• Victor Ponta si eurodeputatii PSD la mitingul de sustinere a candidatilor Aliantei PSD-UNPR-PC din Baia Mare Miercuri, 14 mai 2014, la ora 15.00, Maramuresul a primit o vizita importanta de la centru.
"Constatam, de cateva luni, ca actuala conducere a Autoritatii Nationale Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA) este complet depasita de problematica extrem de complexa aparuta in acest domeniu, dupa integrarea Romaniei in Uniunea Europeana", se arata intr-un comunicat emis, ieri, de fostul ministru al agriculturii, senatorul Ilie Sarbu.
Ministrul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, Marian Sarbu (foto), a declarat ieri, ca salariul maxim in Romania va fi de 9000 de lei, dupa adoptarea legii salarizarii unice. ... Este un acord social semnat inca de anul trecut", a declarat Sarbu. ... In legatura cu calcularea pensiilor, Sarbu a spus ca:
Din randul ministrilor PSD au lipsit Nicolae Nemirschi si Victor Ponta, care nu sunt in tara.
Potrivit lui Pavelescu, in sala au fost peste 700 de taranisti si invitati, 480 reprezentand numarul delegatilor cu drept de vot. ... - la congres) e partidul statutar si legal.
Senatorul de Satu Mare, Valer Marian, a sustinut in Senat o declaratie cu titlul "Ministrul apararii recidiveaza (Ultimele nelegiuiri si neghiobii ale ministrului Oprea)".
Marian Oprisan, presedintele Consiliului Judetean Vrancea, a fost audiat ieri de Comisia de Aparare din Senat in legatura cu detinerea unei note informative despre unele persoane din judet.
, ca Marian Butnaru (foto) sa fie retrogradat din functia de director coordonator al Autoritatii Rutiere Romane (ARR) Constanta, iar lui Elluchian Magardici i se va desface contractul de munca. ... - ieri) si nu inteleg de ce doresc sa ma retrogradeze pe mine si sa il dea afara pe Elluchian.
Presedintele Partidului Social Democrat, Mircea Geoana, considera nefiresc ca "detractorii" sai, care nu s-au implicat in campania electorala pentru prezidentiale, ii contesta postul de presedinte al partidului si ii critica echipa.
google-analytics.com